KARATE OPREMA
KARATE ŠKOLA
GDJE SE NALAZIMO

   

Upute kako do nas!

FACEBOOK PROFIL

Na ekipnom Prvenstvu Hrvatske u borbama naši kadeti i kadetkinje još jednom su pokazali da spadaju u sam vrh. Kadeti u sastavu Timo Vlahek, Nikola Topličanec, Lovro Farkaš i Josip Slukić osvojili su prvo mjesto i naslov Prvaka Hrvatske. U četvrtfinalu su pobijedili ekipu Jastreba iz Jastrebarskog, u polufinalu Viroviticu, a u finalu prošlogodišnje prvake iz Samobora.

 

Ekipa kadetkinja Ana Filipović, Sara Novak, Leona Gulija i nažalost povrijeđena Ema Marčec (naša prvakinja Hrvatske nije mogla nastupiti i pomoći prijateljicama u ekipi) osvojila je drugo mjesto i naslov viceprvakinja Hrvatske. Nakon slobodnog prvog kola cure su u četvrtfinalu pobijedile ekipu Alfe iz Zagreba 2:0, zatim u polufinalu 10. Dan iz Zagreba rezultatom 2:0 (8:0 i 3:1), nažalost u finalu gube od odlične ekipe Tigra iz Siska kojima čestitamo na prvom mjestu.

Ovime su naši kadeti i kadetkinje opravdali, pa i poboljšali rezultate sa pojedinačnog prvenstva Hrvatske, a ekipe su bile sastavljene samo od naših članova, bez vanjskih pojačanja.