KARATE OPREMA
KARATE ŠKOLA
GDJE SE NALAZIMO

   

Upute kako do nas!

FACEBOOK PROFIL

U subotu, 29.02.2020. u Daruvaru je održano Prvenstvu Sjeverozapadne Hrvatske u karateu. Na prvenstvu regije nastupilo je 243 natjecatelja iz Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.

Karatisti Globusa iz Čakovca su na natjecanju osvojili 32 medalja, od čega 22 zlatne, 7 srebrnih i 3 brončane medalje (dio natjecatelja je nastupio u svojem i u starijem uzrastu). Sa ostvarenim rezultati Karate klub Globus Čakovec / Mala Subotica potrvdio se kao najbolji klub Sjeverozapadne Hrvatske.

Medalje za Karate klub Globus osvojili su:

 U subotu, 29.02.2020., u Tuzli je održan jaki međunarodni turnir karate turnir, 21. po redu TK OPEN, gdje je nastupilo 762 natjecatelja iz 69 klubova i 6 država (Bosna i Hercegovina, Makedonija, Srbija, Švedska, Crna Gora, Hrvatska). Naša 3 natjecatelja postigla su odličan uspjeh osvojivši 4 medalje u vrlo teškoj konkurenciji (1 zlato, 2 srebra i 1 bronca).

Medalje su osvojili:

 

Mlađi karatisti iz Karate kluba Globus Čakovec / Mala Subotica nastupili su u subotu na 8. Grobničan kupu koji se održao u Čavlima kraj Rijeke. Na natjecanju je nastupilo 519 natjecatelja iz 53 kluba, a naši natjecatelji osvojili su 6 zlata, 1 srebro i 2 bronce.

Medalje za Karate klub Globus osvojili su:

 

 

 

 

U nedjelju 02.02.2020. u Ivanić Gradu u sportskoj dvorani Žeravinec održan je 32. po redu međunarodni kup Mladosti u karateu. Na turniru je nastupilo 525 natjecatelja iz 50 klubova i 3 države (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina). Na turniru su nastupili i natjecatelji Globusa iz Čakovca-Male Subotice koji su u vrlo jakoj konkurenciji osvojili 7 zlata, 2 srebra i 9 bronci.

Medalje za Karate klub Globus osvojili su:

 

Nakon odlične 2019. godine, članovi Karate kluba Globusu uspješno su započeli i 2020. godinu

Prvo značajnije karate natjecanju u zemlji bilo je održano od 17. do 19. siječnja u Samoboru. Na 29. Grand Prixu Croatia u Samoboru sudjelovalo je više od 2000 natjecatelja iz 22 države i preko 280 klubova. U toj iznimno jakoj konkurenciji međimurski karatisti uzeli su tri medalje, od čega 2 zlata i srebro, a osvojeno je i jedno 5.mjesto.

 

Na 5. međunarodnom Shito Ryu kupu u Varaždinu nastupilo je 326 natjecatelja iz 29 klubova i 5 država (Hrvatska, Austrija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Mađarska). Nastupili su i karatisti Globusa koji su osvojili čak 16 medalja, od čega 4 zlata, 5 srebra i 7 bronci.

 

U nedjelju, zadnjeg dana 20. Prvenstva Balkana koje se održalo u Brežicama naš Josip Slukić nastupio je za kadetsku reprezentaciju Hrvatske koja je osvojila srebrno odličje u borbama. Naši odlični dečki (Fajerbach, Host, Nasteski, Pendić, Prusina, Slukić, Terihaj) predvođeni izbornikom Danilom Domdjonijem pokazali su kako se radi za Hrvatski grb.