KARATE OPREMA
KARATE ŠKOLA
GDJE SE NALAZIMO

   

Upute kako do nas!

FACEBOOK PROFIL

Laura Strahija osvojila je srebrnu medalju na jednom od najjačih turnira u Europi, Budapest Openu. Laura je pobijedila predstavnice Bugarske, Slovačke, Ukrajine i Mađarske, a zaustavljena je tek u finalu i to nakon neriješenog rezultata i sudačkog preglasavanja koje gubi 2:3.

U subotu i nedjelju 14-15.09.2019. u Budimpešti je nastupilo 1875 natjecatelja iz čak 36 država. 

U subotu 14.09.2019. održan je Trofej Velike Kladuše na kojem je nastupilo 571 natjecatelja iz 38 klubova i 3 države. Globusovci su nastupili sa 6 najmlađih natjecatelja (od kojih su neki odradili i stariji uzrast).

Najveći uspjeh ostvarila je Paulina Magdalenić koja je osvojila srebrnu medalju. Nastupili su još i: Leon Hren, David Kovačić, Filip Kovačić, Dorjan Rubin i Ervin Šoltić. 

 

Natjecatelje je na turniru vodio trener Tomislav Magdalenić.

 

U nedjelju, 15.09.2019 održan je međunarodni karate turnir „Karlovac Open“ uz sudjelovanje 336 natjecatelja iz 35 klubova i 3 države (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina). Na turniru su nastupili i najmlađi natjecatelji Karate kluba Globus koji su osvojili 4 medalje, od čega 1 srebro i 3 bronce.

Medalje za Karate klub Globus su osvojili:

 

U subotu 07.09.2019. u Zagrebu u dvorani „Kutija Šibica“ održan je 8. po redu Zagreb karate kup na kojem je nastupilo 720 natjecatelja iz 85 klubova i 5 država (Hrvatska, Slovačka, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Srbija).

Na izuzetno jakom turniru Globusovci su osvojili čak 9 medalja, od čega 3 zlata, 3 srebra i 3 brončane medalje, što je odličan rezultat za početak sezone. Naši natjecatelji su nakon jakog prošlotjednog domaćeg turnira Međimurje open opet pokazali dobru formu i na gostujućem turniru u organizaciji Zagrebačkog karate saveza

 

Od četvrtka do nedjelje na Svjetskom kupu i Svjetskoj ligi u Umagu nastupilo je rekordnih 3200 natjecatelja iz 80 država. Najveći uspjeh postigla je naša Aida Trstenjak osvojivši zlato u konkurenciji U12 -30kg. Treba napomenuti da je Aidino zlato jedno od ukupno dva koje je Hrvatska osvojila na najjačem natjecanju WKF-a za mlade natjecatelje. KK Globus Čakovec-Mala Subotica je ujedno i najuspješniji klub iz Hrvatske i jedini čiji su natjecatelji za reprezentaciju osvojili tri medalje. Uz Aidino zlato osvojene su i dvije bronce. Leona Gulija i Nikola Topličanec osvojili su brončane medalje u kategorijama U14 +47kg i U14 -40kg.

Na otvorenom prvenstvu Austrije u Salzburgu nastupilo je 1067 natjecatelja iz 159 klubova i reprezentacija iz 19 država. U vrlo jakoj konkurenciji naši natjecatelji iz Globusa Čakovec-Mala Subotica osvojili su 1 zlato, 3 srebra i 4 bronce. Rezultat je mogao biti i bolji ali nam je nažalost malo ponestalo sportske sreće u odlučujučim mečevima. S obzirom na odličnu kvalitetu natjecanja i činjenicu da smo na put krenuli u 4 sata ujutro, natjecali se do 21 sat i vratili se doma u 4 ujutro drugi dan bez spavanja, moramo pohvaliti sve naše natjecatelje na prikazanom nivou spremnosti. Ovo nam je ujedno bila i posljednja provjera pred nadolazeći Svjetski kup u Umagu.

 

Medalje za Karate klub Globus osvojili su:

U  subotu 15.06.2019., u Malinskoj na Krku je održan 11. po redu međunarodni karate turnir Krk Kup 2019. Na turniru je nastupilo 455 natjecatelja iz 36 klubova i 3 države (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Hrvatska).

U najatraktivnijoj kategoriji seniora open (bez težinskog limita) 1.mjesto osvojio je naš Filip Novak koji je atraktivnim mečevima pobijedio i protivnike sa puno većom kilažom.

 

Karatisti Globusa iz Čakovca - Male Subotice ukupno su osvojili 9 zlatnih, 4 srebrne i 1 brončanu medalju. Time su osvojili pehar za drugo mjesto u ukupnom poretku klubova, odmah iza Zagrebačkog Karate Saveza.

Medalje za Karate klub Globus osvojili su: