KARATE OPREMA
KARATE ŠKOLA
GDJE SE NALAZIMO

   

Upute kako do nas!

FACEBOOK PROFIL

   U subotu, 01. rujna 2018. u Čakovcu se održava 22. međunarodni Karate turnir Međimurje open 2018. u organizaciji Karate Kluba Globus Čakovec. Na karate turnir Međimurje open se redovito odazivaju mnogi klubovi i reprezentacije iz svih kategorija (od najmlađih kategorija do seniora) kako iz lijepe Naše tako i iz susjednih zemalja, u velikom broju.

Želja nam je, a samim tim i obaveza, da se ta tradicija okupljanja na početku nove karate sezone i dalje nastavi te da se ponovno susretnemo i razmjenimo nova iskustva i znanja u karateu. Uprava i simpatizeri kluba rade na tome da se predstojeći turnir odvija u najboljem redu i da se svi odazvani na karate turnir Međimurje open osjećaju što ugodnije. Iz tog razloga izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas sve ponovo pozovemo na 22. međunarodni karate turnir Međimurje Open 2018. koji će se održati u subotu 01. rujna 2018. s početkom u 9:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu (ulaz je besplatan za sve gledatelje).

Predviđena satnica natjecanja:

 Dolazak i prijava natjecatelja 08:00
 Otvorenje natjecanja 09:00
 Kate svi uzrasti (istovremeno) 09:15
 Borbe mlađi uzrasti (5-13 godina) 11:30
 Borbe Juniori 13:00
 Borbe Kadeti 14:00
 Borbe U21 15:00
 Borbe Seniori / Veterani 16:00


Sve prijave natjecatelja i klubova na turnir i ove godine idu preko karate portala:

www.ekarate.eu

 

Nadamo se da ćete se i ove godine odazvati (kao što ste i do sada činili) na ponovno druženje i nadmetanje u tako lijepom i plemenitom sportu kao što je karate. Unaprijed Vas sve pozdravljamo i radujemo se Vašem dolasku.