KARATE OPREMA
KARATE ŠKOLA
GDJE SE NALAZIMO

   

Upute kako do nas!

FACEBOOK PROFIL

   U subotu, 03. rujna 2016. u Čakovcu se održava jubilarni 20. međunarodni Karate turnir Međimurje open 2016. u organizaciji Karate Kluba Globus Čakovec. Na karate turnir Međimurje open se redovito odazivaju mnogi klubovi i reprezentacije iz svih kategorija (od najmlađih kategorija do seniora) kako iz lijepe Naše tako i iz susjednih zemalja, u velikom broju.
Želja nam je, a samim tim i obaveza, da se ta tradicija okupljanja na početku nove karate sezone i dalje nastavi te da se ponovno susretnemo i razmjenimo nova iskustva i znanja u karateu. Uprava i simpatizeri kluba rade na tome da se predstojeći turnir odvija u najboljem redu i da se svi odazvani na karate turnir Međimurje open osjećaju što ugodnije. Iz tog razloga izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas sve ponovo pozovemo na 20. međunarodni karate turnir Međimurje Open 2016. koji će se održati u subotu 03. rujna 2016. s početkom u 9:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu (ulaz je besplatan za sve gledatelje).

Predviđena satnica natjecanja:

08:45 Otvaranje natjecanja / Opening Ceremony

09:00 Kate (svi uzrasti) / Kata - all categories
11:00 Borbe mlađi uzrasti 5-13 godina / Kumite Boys-Girls 5-13 years old
13:00 Borbe kadetkinje / kadeti i juniorke/juniori / Cadets and Juniors kumite
16:00 Borbe U21, seniorke/seniori / veterani / U21, Seniors and Veterans kumite


Sve prijave natjecatelja i klubova na turnir ove godine idu preko karate portala:

www.ekarate.eu

 

Nadamo se da ćete se i ove godine odazvati (kao što ste i do sada činili) na ponovno druženje i nadmetanje u tako lijepom i plemenitom sportu kao što je karate. Unaprijed Vas sve pozdravljamo i radujemo se Vašem dolasku.