KARATE OPREMA
KARATE ŠKOLA
GDJE SE NALAZIMO

   

Upute kako do nas!

FACEBOOK PROFIL

   U subotu, 01. rujna 2018. u Čakovcu se održava 22. međunarodni Karate turnir Međimurje open 2018. u organizaciji Karate Kluba Globus Čakovec. Na karate turnir Međimurje open se redovito odazivaju mnogi klubovi i reprezentacije iz svih kategorija (od najmlađih kategorija do seniora) kako iz lijepe Naše tako i iz susjednih zemalja, u velikom broju.

Želja nam je, a samim tim i obaveza, da se ta tradicija okupljanja na početku nove karate sezone i dalje nastavi te da se ponovno susretnemo i razmjenimo nova iskustva i znanja u karateu. Uprava i simpatizeri kluba rade na tome da se predstojeći turnir odvija u najboljem redu i da se svi odazvani na karate turnir Međimurje open osjećaju što ugodnije. Iz tog razloga izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas sve ponovo pozovemo na 22. međunarodni karate turnir Međimurje Open 2018. koji će se održati u subotu 01. rujna 2018. s početkom u 9:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu (ulaz je besplatan za sve gledatelje).

Predviđena satnica natjecanja:

 Dolazak i prijava natjecatelja 08:00
 Otvorenje natjecanja 09:00
 Kate svi uzrasti (istovremeno) 09:15
 Borbe mlađi uzrasti (5-13 godina) 11:30
 Borbe Juniori 13:00
 Borbe Kadeti 14:00
 Borbe U21 15:00
 Borbe Seniori / Veterani 16:00


Sve prijave natjecatelja i klubova na turnir i ove godine idu preko karate portala:

www.ekarate.eu

 

Nadamo se da ćete se i ove godine odazvati (kao što ste i do sada činili) na ponovno druženje i nadmetanje u tako lijepom i plemenitom sportu kao što je karate. Unaprijed Vas sve pozdravljamo i radujemo se Vašem dolasku.

U subotu, 02.09.2017. u Čakovcu je održan 21. međunarodni karate turnir Međimurje Open u organizaciji Karate kluba Globus Čakovec. I ove godine ostvaren je rekordan odaziv - nastupilo je čak 112 klubova sa ukupno 1106 natjecatelja iz čak 11 država (Francuska, Mađarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Italija, Austrija, Srbija, Crna Gora, Egipat, Makedonija i Hrvatska). Ovo je bio rekordan odaziv sa više od 1100 natjecatelja (prošle godine 960) čime je Međimurje open potvrdio status top turnira u Hrvatskoj i zemljama regije. Broja prijavljenih natjecatelja bio bi i veći ali pošto je maksimalni kapacitet dvorane 8 tatamija organizatori su morali zaustaviti prijave 3 dana prije turnira.

U vrlo jakoj konkurenciji veliki pehari i nagrade za najbolje klubove pripale su:
1. mjesto - MTK-Dynamic Karate Team - Budapest (10 zlatnih medalji i ukupno 58 bodova)
2. mjesto - KARATE ZVEZA SLOVENIJE - SLOVENIA (9 zlata i ukupno 52 boda)
3. mjesto – KK Energija - Banja Luka  (5 zlata i ukupno 38 bodova)

Kompletne rezultate u svim kategorijama možete pogledati na www.ekarate.eu

 

   U subotu, 03. rujna 2016. u Čakovcu se održava jubilarni 20. međunarodni Karate turnir Međimurje open 2016. u organizaciji Karate Kluba Globus Čakovec. Na karate turnir Međimurje open se redovito odazivaju mnogi klubovi i reprezentacije iz svih kategorija (od najmlađih kategorija do seniora) kako iz lijepe Naše tako i iz susjednih zemalja, u velikom broju.
Želja nam je, a samim tim i obaveza, da se ta tradicija okupljanja na početku nove karate sezone i dalje nastavi te da se ponovno susretnemo i razmjenimo nova iskustva i znanja u karateu. Uprava i simpatizeri kluba rade na tome da se predstojeći turnir odvija u najboljem redu i da se svi odazvani na karate turnir Međimurje open osjećaju što ugodnije. Iz tog razloga izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas sve ponovo pozovemo na 20. međunarodni karate turnir Međimurje Open 2016. koji će se održati u subotu 03. rujna 2016. s početkom u 9:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu (ulaz je besplatan za sve gledatelje).

Predviđena satnica natjecanja:

08:45 Otvaranje natjecanja / Opening Ceremony

09:00 Kate (svi uzrasti) / Kata - all categories
11:00 Borbe mlađi uzrasti 5-13 godina / Kumite Boys-Girls 5-13 years old
13:00 Borbe kadetkinje / kadeti i juniorke/juniori / Cadets and Juniors kumite
16:00 Borbe U21, seniorke/seniori / veterani / U21, Seniors and Veterans kumite


Sve prijave natjecatelja i klubova na turnir ove godine idu preko karate portala:

www.ekarate.eu

 

Nadamo se da ćete se i ove godine odazvati (kao što ste i do sada činili) na ponovno druženje i nadmetanje u tako lijepom i plemenitom sportu kao što je karate. Unaprijed Vas sve pozdravljamo i radujemo se Vašem dolasku.

U subotu, 03.09.2016. u Čakovcu je održan jubilarni 20. međunarodni karate turnir Međimurje Open u organizaciji Karate kluba Globus Čakovec. Nastupilo 97 klubova sa ukupno 961 natjecateljem iz čak 11 država (Francuska, Mađarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Italija, Austrija, Srbija, Egipat, Njemačka, Slovačka i Hrvatska). Ovo je bio rekordan odaziv sa više od 960 natjecatelja čime je Međimurje open potvrdio status top turnira u Hrvatskoj i zemljama regije.

Natjecanje je otvorio gradonačelnik grada Čakovca gosp. Stjepan Kovač, a povodom jubilarnog 20. izdanja turnira podijeljene su i plakete za doprinos u organizaciji i razvoju Međimurje Opena kroz proteklih 20 godina. Plakete su dodijeljene Gradu Čakovcu, Međimurskoj županiji, Karate Savezu Mađarske, Karate Zvezi Slovenije, Karate Savezu Bosne i Hercegovine, Bajri Durdžiću – selektoru Dječje reprezentacije Bosne i Hercegovine, Hrvatskom Karate Savezu, te Antunu Patafti, Tomici Beliću, Tihomiru Grgiću i Vladi Bošnjaku iz Karate Kluba Globus.

 

U subotu, 05. rujna 2015. u Čakovcu se održava 19. međunarodni Karate turnir Međimurje open 2015. u organizaciji Karate Kluba Globus Čakovec. Na karate turnir Međimurje open se redovito odazivaju mnogi klubovi i reprezentacije iz svih kategorija (od najmlađih kategorija do seniora) kako iz lijepe Naše tako i iz susjednih zemalja, u velikom broju.
Želja nam je, a samim tim i obaveza, da se ta tradicija okupljanja na početku nove karate sezone i dalje nastavi te da se ponovno susretnemo i razmjenimo nova iskustva i znanja u karateu. Uprava i simpatizeri kluba rade na tome da se predstojeći turnir odvija u najboljem redu i da se svi odazvani na karate turnir Međimurje open osjećaju što ugodnije. Iz tog razloga izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas sve ponovo pozovemo na 19. međunarodni karate turnir Međimurje Open 2015. koji će se održati u subotu 05. rujna 2015. s početkom u 9:30 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu (
ulaz je besplatan za sve gledatelje).

Predviđena satnica natjecanja: